Menta Patika

Rólunk

Két évtizede felelősségteljes feladatra vállalkoztunk- közforgalmú magángyógyszertárat létesítettünk. Magyar magángyógyszerészekként, szakasszisztensekként azért dolgozunk, hogy az Ön egészségét szolgáljuk. Munkánk során sikerült betegeinket személyesen megismernünk- bizalmukat megszereznünk.

Jártasak vagyunk a mai modern medicinák világában, ugyanakkor alkalmazzuk a „fűben –fában „lévő orvosság erejét és a homeopátia –hasonlót a hasonlóval gyógyítani –elvét is. Tesszük mindezt úgy, hogy meg vagyunk győződve a mosoly értékéről, a jó szó gyógyító erejéről.

Küldetésünk

Patikánk jelmondata: Az egészség értéke – a Hippokrateszi gondolatokból merítkezik:

"A bölcs embernek fel kell ismernie,hogy legdrágább kincse az Egészsége." Ezt mi magunk is megtapasztaltuk, valljuk és azon fáradozunk, hogy a hozzánk fordulók e kincset minél tovább birtokolhassák.

 

Máltai Patika

Rólunk

Hamarosan tíz éve lesz annak, hogy felkérést kaptunk Magyar Máltai Szeretetszolgálat debreceni vezetésétől a közforgalmú gyógyszertáruk üzemeltetésére. Elfogadtuk a felkérést. Immáron a „Máltai-család„ tagjaként a mai kor elvárásai szerint végezzük munkánkat, amelynek legfőbb értékei a közösség ereje, a feladathoz való alázat, a magas szintű szakmai felkészültség, de talán legfontosabbként a rászoruló ember valódi szolgálata. Ezen a helyen nagy jelentőségű a közvetlen, személyes kapcsolat a hozzánk betérő betegeinkkel, folyamatosan nyomon követve gyógyszeres terápiájukat. Krónikus betegségeiket ismerve választunk vény nélküli készítményt, figyelünk az esetleges kölcsönhatásokra és felvállaljuk a szociális érzékenység fontosságát. A generikus programnak megfelelően ajánljuk az azonos hatóanyagot tartalmazó, alacsonyabb térítési díjú készítményeket. A TB támogatás alá nem eső, szabadáras termékek árát pedig, igyekszünk a legkedvezőbben megszabni.

Küldetésünk

Patikánk jelmondata a Szeretetszolgálat kifejezés mintájára: Egészség-Szolgálat. A hitet az életért való cselekvés mozgatójának tartjuk, és Jakab apostollal valljuk mi is:

"Amint a test lélek nélkül holt, úgy a hit is holt tettek nélkül." (Jakab 2, 26)